Felújítjuk és fejlesztjük a honlapod - a kor igényei szerint!

Honlap felújítás

Wordpress honlap felújítás

Elavult honlap = üzleti veszteség.

Ha a honlapod nem felel meg a kor követelményeinek, tehát a látogatód nem tudja megnézni mobilon vagy tableten, nem találja rajta amit keres rövid időn belül, illetve  esetleg még lassú is: nem várja meg annak betöltődését, így könnyen ügyfeleket és bevételt veszítesz.

Mi az a 6 legfontosabb jel, ami ezt jelzi: fejlesztened kell?

Nincs első oldalon a Keresőben

Magyarul nem keresőoptimalizált.
Ha a honlapod nem felel meg a Google kereső által támasztott technikai, tartalmi feltételeknek, akkor sajnos a jól keresőoptimalizált konkurens honlapokat fogja a találati listában előrébb megjeleníteni a Tiéd helyett.
Ez pedig üzleti hátrány. Neked.

Nincsenek konverziók

Amikor a honlapod látogatóiból alig lesz ügyfél.
A látogatóid nagy része nem lép kapcsolatban veled, pl. nem hív fel, nem ír e-mailt, nem iratkozik fel a hírleveledre vagy nem rendel a webáruházadból.
Ez mind azt mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben.

Nem mobilbarát

Az emberek nagyobb része már a mobilját használja elsősorban információszerzésre.
Ha a honlapod nem mobilbarát, nyilván nem tudják megnézni kényelmesen, nem jutnak információhoz és még ott is hagyják, szóval más fognak keresni helyetted a problémájuk megoldására. Ugyanakkor a Google keresőnek is már alapkövetelménye, hogy egy honlap működjön és élményt nyújtson a felhasználónak mobilon és tableten egyaránt.

Elavult megjelenés

A honlapodnak tükröznie kell a vállalkozásod színvonalát.
Mind megjelenésében, mind az arculati elemeiben egységesnek kell lennie az offline és online térben is. A navigáció minősége vagyis a látogató számára értékes tartalmak könnyű és gyors megtalálhatósága is nagyon fontos.

Lassú

Minden másodperc számít! Az idő pedig a Te pénzedre megy.
Ha túl lassú a honlapod betöltési sebessége, ügyfeleid otthagyják és a kereső találati listában is hátrányba kerülsz, de még a Google is büntethet (Google Web Vitals), mondjuk letiltja a Google Ads hirdetésedet a hiba javításáig.

Sok A SPAM

Ugye milyen idegesítő hasznos üzenetek helyett kéretlen SPAM leveleket kapni?
A honlapod űrlapjaink a védelme ma már nagyon fontos. Űrlap lehet egy feliratkozó űrlap, amivel e-mail címeket gyűjtesz, vagy csak egy egyszerű e-mail küldő űrlap a kapcsolat oldalon, de ugyancsak űrlap a webáruházad megrendelő, azaz fizetési oldala is.

Felújítjuk és fejlesztjük a honlapod - a kor igényei szerint!

Ha a régi, elavult honlapod már nem felel meg a mai kor követelményeinek sem kinézetében, sem pedig tudásában például nem működik vagy nem szépen jelenik meg a mobileszközökön keress meg bennünket, teljes körűen segítünk megoldani.

Legyen Google kompatibilis honlapod – a legmodernebb technológiákkal. Keresőoptimalizált és gyors.

INGYEN szerezhetsz ügyfeleket a Keresőből egyszeri, kis befektetéssel – hosszútávon.

 

Minden másodperc számít!
Ha túl lassú az oldalad betöltése és optimalizálatlan – felgyorsítjuk!

2022-ben már egy honlap mobil és tablet verziója alapvető fontosságú, hiszen az emberek több, mint fele a mobilján internetezik

A honlapod biztonsága, az online üzleted biztonsága. El kell kerülni a honlap leállását, azt adatok elvesztését.

WordPress honlap üzemeltetését is is ránk bízhatod – hogy csak az üzlettel kelljen foglalkoznod.

Megvédjük a kapcsolati  vagy feliratkozó űrlapod és a webáruház megrendelő oldalát is.

WordPress-re optimalizált tárhely szinte korlátlanul. Ingyenes cPanel, adatmentés, HTTPS és SDD gyorsított szerverek.

A legjobb ajánló, az elégedett ügyfél.

Mióta vállalkozásom (termékeim és szolgáltatásaim) megtalálható az online térben, mérföldekkel könnyebben találnak meg üzleti partnereim és vásárlóim. A korábbi "offline" időszakhoz képest óriási előnyre tettem szert, mert már a térképen is megtalálnak, amikor az okostelefonon keresnek leendő ügyfeleim, útvonalat terveznek hozzám. Rengeteg pozitív értékelést is kapok a Google Cégemben, ez pedig tovább erősíti a bizalmat.

Referencia
Gombár Attila
Gombár Gazdabolt

Egy friss fiatalos honlapra volt szükségem, Google kereső első oldalon való megjelenéssel. Árpáddal közösen működtünk együtt (nagyon sok megbeszélés, üzenetküldés) így a honlap valóban olyan lett mint amilyet elképzeltem. A második hónaptól már az első oldal 4. helyéig jutottunk. A honlap és a keresőoptimalizálás ára a 3. hónaptól megtérült.

Referencia
Szőke Gábor
Badacsony Taxi