Villámgyors WordPress minden eszközön.

WordPress honlap gyorsítás

WordPress honlap gyorsítás

WordPress gyorsítás, Google Core Web Vitals fejlesztés

Ilyen hátrányokkal számolhatsz, ha lassú a honlapod betöltési sebessége

vásárlókat (és bevételt) veszítesz

mert az internetezők többsége nem várja meg a lassú weboldal betöltését

a Kereső találati listában hátrányod lesz

A Google hátrébb sorolja a lassú honlapokat a találati listában

előbb-utóbb megbüntethet a Google!

Ha nagyon lassú a honlapod, a Google megbüntet, pl. letiltja az Ads hirdetésedet

Lassú az oldal betöltés. Miért?

A honlap sebességét többféle tényező együttesen befolyásolja. Csak mindegyik tényező kijavításával lehet elérni a legjobb sebességet.

Tárhely sebesség

A tárhely (webszerver amelyiken a honlap van) sebesség elsődleges szempont, főleg az elérési idő: az az időtartam, ami a honlapcímre kattintás és a honlap első elemeinek a megjelenítése között telik el.

Sablon minőség

Sok ingyenes, de akár fizetős WordPress sablon fejlesztése során nem fektettek a sebességre elegendő hangsúlyt, amit így utólag kell kijavítani - persze amennyire lehet.

Honlap technika

A WordPress honlap grafikus felületének megjelenéséért (CSS), funkcióiért felelős kis programokat (JavaScript) rendbe kell tenni ahhoz, hogy gyorsan meg tudjon jelenni a böngészőben a honlap.

Google Core Web Vitals értékek

A Google a Chrome böngésző segítségével vizsgálja és teszteli a honlapod, hogy az oldal mennyire gyorsan tölt be a felhasználóknál, majd ebből generál egy jelentést, ahol meg tudod valós használati adatok alapján nézni, hogy mennyire gyors az oldalad.

Betöltés

(Large Contentful Paint – LCP – Legnagyobb Vizuális Tartalomválasz)
Mennyi időt vesz igénybe a honlap fő tartalmi részeinek betöltődése.

Interaktivitás

(First Input Delay – FID – Első reakciótól számított válaszkésés)
Mennyi idő telik el, míg a felhasználó kattint és a böngésző erre reagál, azaz mennyi idő alatt válik a honlap használhatóvá.

Vizuális stabilitás

(Cumulative Layout Shift – CLS – Elrendezés összmozgása)
A vizuális stabilitását méri, tehát amikor a honlap betöltése során az egyes később töltődő elemek eltolják a többi tartalmat és a felhasználó azt veszi észre, hogy az egyéb tartalom (pl. szöveg vagy gomb) “arrébb csúszik”.

Google core web vitals

Hogyan ellenőrizheted a weboldal jelenlegi sebességét?

HITELES és független honlap sebesség mérő tesztprogramokkal. Ha kéred, küldünk neked egy részletes elemzést a honlapod jelenlegi sebességéről és az ezzel kapcsolatos teendőkről, ugyanakkor Te magad is ellenőrizheted.
Kattints ide és kérd ingyenesen!

Miben más amit mi nyújtunk?

Egyedi és teljes körű megoldást kínálunk

Egyedileg tervezzük meg és készítjük el a megoldást - többnyire kézzel.

Drága plugin-ok és havidíj nélküli oldjuk meg

Nem használunk fizetős, sokszor havidíjas pluginokat.

Egyszeri költség mellett - hosszú távú eredményt

Weboldal gyorsítás egyszeri díj ellenében, amit tekinthetünk befektetésnek is

Néhány vélemény ügyfeleinktől

Metkép hírportálunk 2 év alatt jelentősen kinőtte magát, ami egyfelől jó, másrészt azonban rossz volt, a követőkódok, reklámok, és bővítmények együttesen jelentős mértékben lelassították. Árpád alig néhány nap alatt felére csökkentette a hálózati terhelést, a sebességet pedig a duplájára növelte. Ezek a változtatások feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy portálunk tovább tudjon növekedni, és ne kelljen még erősebb szervert "csatarendbe" állítani. Köszönjük munkáját!

referencia logo
Paróczai Attila
Metkép

WordPress alapú webáruházam fejlesztésével kerestem meg Árpádot. A webáruház egyre növekvő adattartalma miatt meglehetősen belassult. Magam sem szeretek várakozni, míg egy oldal betöltődik, így tisztában voltam vele, hogy lépnem kell, ha nem szeretném, hogy emiatt veszítsem el vásárlóimat, és ezáltal csökkenjen a forgalmam. Árpád letesztelte a honlapomat, rendkívül gyorsan feltárta a hibákat, és javította is azokat. Webáruházam ismét gyors és a lehető legoptimálisabban működik. Kedves Árpád, ezúton is köszönöm!

referencia logo
Tímea
decohobby.hu webáruház

INGYENES HONLAP SEBESSÉGTESZT és ELEMZÉS

érthetően - megoldási javaslatokkal

Ismerd meg a honlapod sebességét befolyásoló tényezőket és hogy ezeket miért és hogyan érdemes kjavítani, hogy elkerüld az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket!

Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár.
Kérd te is most!