Kerüld el az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket

Ingyenes honlap sebesség teszt és elemzés

honlap sebesség elemzés és teszt

WordPress weboldal sebességteszt és részletes elemzés

Milyen hátrányod származik abból, ha lassú a honlapod?

Ügyfélvesztés

A látogatóid 3-5 másodpercnél többet nem várnak. De ha gyors a honlap, több érdeklődő fogja látni és olvasni, így több ügyfelet szerezhetsz.

Rosszabb Google helyezés

A honlapsebesség keresőoptimalizálási szempont. A Google előnyben fogja részesíteni, amikor megjeleníti az ügyfeleidnek a találati listában.

Google büntetés lehetősége

ha a Google kereső túl lassúnak értékeli a honlapod sebességét megbüntethet, leállítja a hirdetéseidet vagy hátrébb sorol a találati listában

Egy villámgyors WordPress előnyei

A WordPress gyorsításának számtalan előnye van mind a látogatók, mind pedig a bevételed szempontjából:

1. Jobb Google helyezés
A Google előnyben részesíti a gyors honlapokat, amikor megjeleníti az ügyfeleidnek a Google találati listában –  így feljebb kerül, de legalábbis nem sorol hátrébb!

2. Több látogató
A statisztika szerint a látogatók kb. 50% százaléka 3-4 másodpercnél többet nem vár a honlap betöltésére, ha pedig 5 másodperc vagy ennél több a többség visszafordul anélkül, hogy megnézné a honlapod

3. Több bevétel (és haszon)
Ha pedig nem fordulnak vissza a látogatók és megnézik a honlapod, nem kell sokat várniuk a honlapod betöltésére, nyilván többen is fognak felhívni, e-mailt írni vagy rendelni tőled – elkerülöd a Google büntetést

Miben más amit mi nyújtunk?

Egyedi és teljeskörű megoldást kínálunk

Egyedileg tervezzük meg és készítjük el a megoldást - többnyire kézzel.

Drága plugin-ok és havidíj nélküli oldjuk meg

Nem használunk fizetős, sokszor havidíjas pluginokat.

Egyszeri költség mellett - hosszútávú eredményt

Weboldal gyorsítás egyszeri díj ellenében, amit tekinthetünk befektetésnek is

INGYENES HONLAP SEBESSÉG ELEMZÉS

érthetően - megoldási javaslatokkal

Ismerd meg – érthető elemzésünk segítségével – a honlapod sebességét befolyásoló tényezőket és hogy ezeket miért és hogyan érdemes kijavítani, hogy elkerüld az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket!

Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Kérd te is most!

Néhány vélemény ügyfeleinktől

Hírportálunk 2 év alatt jelentősen kinőtte magát, ami egyfelől jó, másrészt azonban rossz volt, a követőkódok, reklámok, és bővítmények együttesen jelentős mértékben lelassították. Árpád alig néhány nap alatt felére csökkentette a hálózati terhelést, a sebességet pedig a duplájára növelte. Ezek a változtatások feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy portálunk tovább tudjon növekedni, és ne kelljen még erősebb szervert "csatarendbe" állítani. Köszönjük munkáját!

referencia
Paróczai Attila
Metkép

Árpád gyorsan megoldotta a weboldalam sebesség problémáját, ami hátrányt okozott már a konkurensekkel szemben a Google keresőben, a találati eredmények között. A weboldalam a javítás után ügyfélkör bővítést ért el. A céget ajánlani tudom másnak is.

referencia
Csupek Péter
Két-Max-Szer Kft.